Keresés

Az oldal jobb felső sarkában található nagyító jelre kattintva felugrik egy keresőablak. Írja be a kép témáját és nyomjon egy enter-t! Pl.: „Parlament este köd”


A keresőmotor kulcsszavakkal működik. Ha konkrét elképzelésed van, akkor a keresési eredmények kitűnően szűkíthetők. A kulcsszó lehet nevezetesség, napszak, időjárási jelenség (hó, eső, köd, napsütés), konkrét utcanév, stb.
Például ha csak esti, ködös Parlament fotókat szeretne látni, akkor írja azt, hogy „Parlament este köd”, így jóval kevesebb találat lesz, mintha csak azt írná, hogy „Parlament”.

Kedvencek

Ha rákattint egy képre, akkor az megjelenik nagyobb méretben. A kinagyított kép jobb alsó sarkánál látható kis szívre kattintva a kép bekerül a Kedvencekbe.

Ezt az oldal jobb felső sarkában található szív pirossá válása jelzi. A Kedvencek tartalmát később itt tudja módosítani.

Rendelés

Ha befejezte a képek válogatását, akkor a Kedvencekre kattintva tudja véglegesíteni a kiválasztott képek listáját. A lista aljánál található „Megrendelem” feliratra klikkelve megjelenik egy üzenetküldő ablak egy automata üzenettel, mely már tartalmazza a kiválasztott képek listáját. Az adatok kitöltése és a küldendő szöveg kiegészítése után kattintson a „Küldés” gombra.

A rendelési folyamat lerövidítése érdekében az üzenet szövegét a következőkkel egészítse ki:

  • Digitális formátumban vagy fotónyomatként szeretné a képet?
  • Digitális formátum esetén milyen céllal, hol és milyen felületen jelenne meg a kép? Mekkora felbontásra van szükség? Mennyi ideig használnák a képet?
  • Fotónyomat esetén milyen méretben szeretné? Szeretné kasíroztatni?

Digitális formátum rendelése esetén az árak minden esetben testre szabottak. Az ár függ a rendelt fotók mennyiségétől és a felhasználás körülményeitől.
A digitális formátum elsősorban cégek számára szól, magánszemélyek esetén csak nagyon indokolt esetben merül fel megoldásként.